Fitness/Cykling

For at kunne benytte BG FITNESS træningslokale skal man have en nøglebrik, som giver adgang til at åbne indgangsdør.
 
Har man en nøglebrik fra tidligere medlemskab i BG Fitness, kan man når der er en instruktør i træningslokalet (se instruktørtider) få den ombyttet til en ny aktiv nøglebrik - medbring den gamle nøglebrik og kvittering på at der er betalt kontingent til BG FITNESS træningslokale (kvittering skal være mindre end 30 dage gammel). 
 
Har man ikke en nøglebrik til BG Fitness skal man på SHOP købe en nøglebrik: 
  
Vi afsender den som Q-post 1- 3 dage efter bestilling. Nøglebrikken koster kr. 150,00 og bestilles på SHOP.
 
Har man mistet sin nøglebrik kan man bestille en ny på SHOP - man kan kun vælge at få tilsendt nøglebrikken, den koster kr. 150,00, vi afsender den med GLS 1 - 3 dage efter bestilling. 
 
Har man en nøglebrik der giver adgang til Stestrup Fritidsgård kan man få den opgraderet til at give adgang til BG FITNESS træningslokale, send en mail med navn og hvilken forening/afdeling man har nøglebrikken til - mail sendes til: per@frimark.dk.
 
Man skal kun have nøglebrik hvis man benytter BG FITNESS træningslokale - til BG FITNESS Indoor cycling skal man ikke bruge nøglebrik. 
Man køber nøglebrik til ejendom - der er ingen tilbagebetaling ved udmeldelse.
 
Pris for nøglebrik er kr. 135,00 stk. også selvom man er flere på samme adresse der bestiller samtidig, da hver nøglebrik sendes personligt til den enkelte modtager.