Fitness/Cykling

BEMÆRK - BEMÆRK - BEMÆRK

Som følge af regeringens og myndighedernes iværksatte tiltag mod coronavirus aflyses alle idrætsaktiviteter i BG fra i dag den 12. marts og foreløbig frem til og med 13. april 2020 - det betyder at BG Fitness center også er lukket og Indoor cycling er aflyst i denne periode.

BG FITNESS TILBYDER:
Træning i vores fitness lokale alle ugens dage fra kl. 00:00 til kl. 24:00
der er udstyr til både kredsløbstræning og styrketræning
Mulighed for programlægning og træningsvejledning af vores uddannede instruktører
Løbende opfølgning på dit program
Der er instruktør flere gange om ugen på forskellige tidspunkter - se dage/tider i menuen instruktørtider

INDOOR CYCLING SOM HOLDTRÆNING FLERE GANGE OM UGEN
 (Indoor  cycling er det samme som spinning)

Der er 2 muligheder for medlemskab i BG Fitness:
Medlemskab i træningslokalet koster kr. 160,00 pr. 30 dage - det giver mulighed for fri træning i fitnesscentrets åbningstid derudover kan man deltage i Indoor cycling - blot man booker en cykel - det kræver altså ikke at man også er er medlem af Indoor cycling.

Ønsker man kun at deltage i Indoor cycling koster medlemskab kr. 100,00 pr. 30 dage - det giver mulighed for at booke cykel på alle de hold der tilbydes.